Április 11-én délután tartotta díjkiosztó ünnepségét a "Salla" Művelődési Központ könyvtára a költészet napja alkalmából. Az ősszel meghirdetett három könyvtári játék - a megyei négyfordulós Petőfi Sándor életéről és munkásságáról szóló levelezős játék, a megyei mondaíró verseny, és a helyi általános iskola alsó tagozatosainak kiírt "Mutasd be Zalalövőt Európának" című rajzpályázat - zárása az elmúlt évekhez hasonlóan ünnepélyes keretek között történt.
A művelődési központ könyvjutalommal és oklevéllel jutalmazta a levelezős játék első tíz helyezettjét, és valamennyi résztvevő emléklapot kapott. A népszerű játékra a megye 34 általános iskolájából 223 fő jelentkezett.
Két tanuló ért el első helyezést:
Pék Alexandra
, a gellénházi Dr. Papp Simon Általános Iskola tanulója, és Pais Patrícia, a zalaegerszegi Dr. Pais Dezső Tagiskola tanulója.
A második helyezett Horváth Erzsébet, a kiskanizsai Általános Iskola, a harmadik helyezett pedig Németh László, a gyenesdiási ÁMK tanulója lett.
A megyei mondaíró versenyre beérkezett pályamunkák közül az idén a legigényesebb, legérdekesebb a zalaegerszegi Kiss Benedek "Az Aranyos lapi forrás keletkezése" című mondája volt. Második helyezést ért el Gyovai Barbara, a zalabaksai Általános Iskola tanulója "A bölcsességet sugárzó erdő" című mondával, a harmadik helyezett Márfi Kinga, a nagykanizsai Hevesi Sándor Általános Iskola tanulója lett "Az öreg erdő titkai" című írásával. Különdíjat kapott Kurucz Dávid, a gellénházai Dr. Papp Simon Általános Iskola tanulója, és Kanász Viktor, a surdi Általános Iskola tanulója.
A "Mutasd be Zalalövőt Európának" című gyermekrajzpályázat eredményhirdetésére a galériában került sor. A beékezett alkotásokból készült kiállítás megnyitója után a jutalmakat Pintér Antal adta át.
A helyezettek:
  1. Gyarmati Ákos
  2. Belső Bernadett
  3. Tóth Patrícia
    Nagy Tamás különdíjat kapott.